Zorg ervoor dat je na je 40ste blijft stralen!

Ons lichaam verzuurd steeds meer naarmate we ouder worden. Als gevolg krijgen we steeds meer last van spierpijnen, vermoeidheid, stijfheid en degeneratieve ziekten. Maak een afspraak in de praktijk om meer te weten te komen over verzuring in je lichaam.

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Verzuring zorgt voor een versnelde veroudering van je lichaam.

Naarmate we ouder worden neemt het aandeel aan vloeibare en vaste afvalzuren in ons lichaam toe. Als we geboren worden bestaan we uit 70% water en 30% mineralen en spoorelementen. Na je 40ste kan je lichaam voor de helft bestaan uit zure afvalstoffen.

Door de ophoping van deze afvalstoffen kunnen lichaamscellen minder goed hun werk doen. Zuren maken de cellen steeds minder actief, met als gevolg dat de weefsels verouderen. Er is een gebrek aan zuurstof in de cellen en je vitaliteit gaat erop achteruit.
Je gaat er sneller ouder uit zien en de veroudering neemt toe.

Dagelijks groeit ons bewustzijn over de werking van ons lichaam. Maar bij veel mensen is nog niet bekend hoe ons dieet en onze levensstijl de gezondheid op de langere termijn kan beïnvloeden.

Stress, overmatige spierbelasting, voeding produceren na verbranding zure afvalstoffen. Maar ook roken, medicijngebruik, straling en luchtverontreining.
De hoeveelheid afvalzuren die in het bloed vrijkomt is vaak te groot om via de normale uitscheidingsorganen ons lichaam te verlaten.

Heb je vaak last van spierpijn?

Het lichaam slaat de schadelijke zuren op in weefsels en gewrichten. Met als gevolg dat we op een gegeven moment vermoeidheid, stijfheid en pijnen kunnen ontstaan. Denk aan fibromyalgie.

Klik hier om te kijken of u te zuur bent.

Dagelijks ontzuren met Alka Tabs

Alka® Tabs zijn tabletjes met een gepatenteerde verhouding natrium- en kaliumbicarbonaat waarmee u op gemakkelijke wijze uw lichaam dagelijks kunt ontzuren. Door een unieke maagsapresistente coating lossen de tabletjes gedoseerd op in de darmen.

U kunt uw lichaam dagelijks actief ontzuren door het gebruik van de Alka® producten. Alka® producten kunnen los van elkaar worden gebruikt, maar ook met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor kunt u ontzuren op een wijze die bij uw situatie en levensstijl past.

Begin vandaag met ontzuren

Begin vandaag nog met ontzuren

Kim Van den Eynden is een gepassioneerde  natuurgeneeskundig, orthomoleculair en energetisch therapeut voor mens en dier. Aan de hand van je klachten zowel fysiek als emotioneel worden de passende therapieën aangeboden.

Maak een afspraak

Maak een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *